TESTIMONIALE


Ovidiu V. - Recruitment Marketing Coordinator

Cand am inceput programul de coaching cu Daniela stiam doar ca imi doresc o imbunatatire a modului meu de lucru pe plan profesional. Nu-mi era clar ce anume si, mai ales cum, as putea sa fac asta.
Impreuna cu ea am descoperit ce imi doresc, de fapt sa schimb si, mai important, blocajele si capcanele pe care uneori singur mi le cream pentru a rezista schimbarii.
Daniela m-a insotit la fiecare pas in aceasta provocare, fiind un observator exceptional, stiind cand sa intervina si cand sa lase liber procesul de introspectie. De asemenea, lucrul pe care l-am apreciat cel mai mult in colaborarea noastra a fost orientarea ei spre rezultate concrete, lucru care m-a ajutat sa raman concentrat pe obiectivele pe care le-am stabilit de la inceput.
Pana la finalul programului, am inceput sa vad deja rezultatele, simtind mai putin presiunea sarcinilor de zi cu zi, avand o perspectiva de ansamblu si reusind sa duc la bun sfarsit mult mai multe decat in trecut.
tinta

Anamaria M. - Manager

Inainte de a face coaching
Nu credeam ca o simpla discutie cu un coach ma poate ajuta sa ma cunosc si sa imi dezvolt abilitatile. Credeam ca stiu totul despre mine si despre ceea ce pot realiza si ceea ce nu pot realiza, ca singurele probleme sunt lipsa timpului si dificultatile in comunicare pe care le aveam cu ceilalti.
Dupa sesiunile de coaching
In primul rand am invatat sa ma descopar, fiind atenta la punctele mele tari, puncte tari care in unele situatii ma ajutau sa obtin rezultate, in alte situatii ma duceau intr-o zona de blocaj.
Multe sesiuni m-au ajutat sa am o imagine clara si completa asupra acestor puncte tari si cum le pot folosi in dezvoltarea mea personala.
Una din provocari a fost sa imi stabilesc obiectivele…parea simplu…pana am realizat ca imi doream foarte mult un lucru dar nici macar nu eram in stare sa il aduc in discutie deoarece nu aveam incredere ca este un obiectiv realizabil, ca eu il pot atinge.
Am realizat cat de important este sa am o atitdine pozitiva, sa descoper ce vreau sa obtin si cum pot sa ajung acolo unde imi doresc .
Coaching-ul m-a ajutat sa am incredere in mine si sa cred ca pot depasi limitele existente in lunga calatorie catre dezvoltare si performanta.
Multumesc pentru tot Daniela!
flexibilitate

Alexandru P. - Process Associate

In urma sedintelor de coaching cu Daniela mi-am deschis noi perspective si am analizat obiectivele mele din noi unghiuri. Astfel, solutiile pe care le-am gasit au fost mai din interior si mai autentice. Pe langa claritatea obiectivelor, am descoperit si motivatiile ascunse care stateau in spatele acestora, ceea ce m-a ambitionat si mai mult sa le duc la indeplinire. Multumesc, Daniela!

discutii

Ana-Maria M. - entreprenor

La una din intalnirile de autonomie in invatare cu Bianca, colega mea din Universitatea Alternativa, aceasta mi-a sugerat sa incerc programul de Coaching. I-am urmat sfatul si i-am scris Silviei, care se ocupa de matching, un e-mail.

Asa am cunoscut-o pe Daniela, era Februarie si ne-am dat intalnire la o ceainarie de langa Universitate. Nu aveam asteptari, asa ca am fost curioasa sa descopar cum ma va ajuta Coaching-ul sa imi pun ordine-n viata si in schimbarile pe care mi le doream.

Coaching-ul sub indrumarea Danielei mi-a aratat ca sunt capabila de atat de multe lucruri daca las temerile deoparte, mi-a oferit incredere ca pot face schimbari cu resurse putine si mi-a inspirat disciplina de care am nevoie pentru a ma focusa pe obiectivele propuse.

Cred ca cel mai important pentru mine in tot procesul acesta, a fost sa imi dezvolt capacitatea de a-mi adresa singura intrebari, de a indrazni sa am propriile mele 30 de minute pe saptamana in care sa reflectez asupra tuturor lucrurilor pe care le fac si sa-mi dau seama ce e important pentru mine. Ma simt extrem de recunoscatoare pentru oportunitatea de a lucra cu Daniela fiindca, pe langa faptul ca e o persoana de la care am foarte multe de invatat, e profesionista, disciplinata si inspirationala.


busola

Anda Anica, masterand

Cu un zambet larg pe fata, seninatate si caldura interioara, Daniela m-a castigat de la prima intalnire de coaching. De-a lungul intalnirilor noastre, m-a purtat pe carari nebanuite, presarate cu temeri si multe intrebari. Carari pe care singura nu cred ca m-as fi aventurat.
Am inceput programul de coaching cu multe intrebari pe care mi le puneam mie insami, dar nu reuseam niciodata sa ajung la un raspuns care sa ma multumeasca. De fiecare data simteam ca dincolo de raspunsurile pe care mi le dadeam, existau altele care asteptau sa fie descoperite, raspunsuri de ale caror profunzime fugeam de fiecare data. Daniela m-a ajutat sa trec de aceasta bariera si sa gasesc nu doar raspunsuri la intrebarile pe care le aveam deja, ci si alte intrebari valoroase prin care am descoperit lucruri noi despre mine.
Ce-i drept, temerile si intrebarile nu au disparut in intregime, fiindca pana la urma sunt parte din mine. Insa datorita Danielei am invatat un lucru de pret : puterea de a le face fata este tot la mine si poarta un singur nume: increderea in mine insami.

maini

Gina C. , manager

Am apelat la Coaching pentru a stabili un echilibru intre planul profesional si cel personal, echilibru dupa care tanjeam de aproximativ 5 ani. Impreuna cu Daniela am reusit sa identific ce anume inseamna echilibru pentru mine, am reusit sa ma accept si sa fiu mai indulgenta cu mine si am aflat ca schimbarile mari se fac mult mai usor daca adopti pasii mici dar siguri. A fost o experienta deosebita, presarata cu trairi sufletesti intense si incheiata cu luarea unor decizii in acord cu principiile si convingerile dupa care imi traiesc viata.